avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces verbal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces verbal

Buna ziua
Am fost oprit in trafic de o masina a politiei, pe motiv ca nu as fi acordat prioritate la o trecere de pietoni. Mi s-a intocmit proces verbal, pe care l-am contestat, pentru ca fapta prezentata de politist era eronata.Am fost motivat si de faptul ca masina politiei era la distanta foarte mare de locul presupusei contraventii, pentru a vedea corect dinamica evenimentului. Credeti ca am vreo sansa de castig in instanta?
Mentionez ca in masina eram singur.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Rual256 , utilizator 16:01, 4 August 2015
Este hazardat a ne pronunta,necunoscand probele pe care le detin agentii de politie si in baza carora a fost intocmit PV
Daca exista inregistrare video,nu aveti sanse sa obtineti anularea PV
Ptr.evalaurea sanselor ar trebui sa stim probele pe care le-a depus Politia,P-V intocmit de Politie.
Politia nu a depus inca probe (oricum nu au filmat din cate am observat), iar in procesul verbal scrie sec faptul ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni, ocolindu-i pe acestia pe a doua banda de mers pe sens! O alta problema este ca, locul unde a fost intocmit procesul verbal nu coincide cu cel unde a avut loc evenimentul, iar in PV este trecut acelasi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv pt neacordare de prioritate la trecere de pietoni cu scuar catalins10 catalins10 Buna ziua, Ieri 7 sept. 2009 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni prevazuta cu scuar (doua ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal necordare prioritate pieton grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Citind pe acest forum despre intimplarile nefericite care le au unii soferi cu organele de politie, m-am hotarit sa prezint si eu problema mea, in ... (vezi toată discuția)
Permis retinut: neacordare prioritate pietoni mmm_ggg mmm_ggg Buna ziua, mi-a fost retinut permisul ca urmare a urmatoarei intamplari: Ma deplasam pe banda 3 (pe un bulevard cu 3 benzi pe sens). Tocmai schimbasem ... (vezi toată discuția)