avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Centru de excelenta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Centru de excelenta

Buna ziua,

Ma intereseaza deschiderea unui Centru de Excelenta in domeniul medical. As dori daca se poate, cateva informatii cu privire la infiintarea acestei entitati si aici ma refer la:

- "Centru de Excelenta" este doar o titulatura care poate sa si-o insuseasca o entitate la infiintare sau sunt necesare alte formalitati pentru a obtine aceasta titulatura?
- In cazul in care sunt necesare alte formalitati pentru ca o entitate juridica sa devina Centru de Excelenta, care sunt pasii ce ar trebui urmati?

Am citit Ordinul 5577 din 7.10.2011, dar as dori cateva informatii la subiect, nu generale.

Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Infiintare after-school Cerasela Neagu Cerasela Neagu Buna ziua, intentionez sa deschid un after school( 7-11 ani) si as vrea cat mai multe informatii referitoare la acest subiect, de la infiintare societate, cod ... (vezi toată discuția)
Centru ingrijire batrani LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua tuturor. Vreau sa imi fac un centru de ingrijire pentru batrani. Am ales deja calea infiintarii unei asociatii non-profit. Am spatiul, urmeaza sa ... (vezi toată discuția)