avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 010 incompleta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 010 incompleta

Buna ziua,

La inceputul anului am depus decl 010 prin care o soc trece de la tva lunar la tva trimestrial.

Din greseala, nu am completat data de la care soc depune tva trimestrial. Am trimis decl prin posta.
Ce pot face in cazul acesta?

Va multumesc mult,

Alte discuții în legătură

Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 100.000 euro adriana_ramona adriana_ramona Daca in cursul lunii septembrie am depasit plafonul de 100.000 eur si sunt platitor de tva trimestrial, de cand devin platitor lunar de tva? De luna urmatoare ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea depunerii declaratiilor miki_M miki_M Buna ziua. As dori sa stiu daca trebuiesc depuse declaratii pentru o firma nou infiintata, dar care nu si-a inceput activitatea ? Va multumesc. (vezi toată discuția)