avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obligativitatea depunerii declaratiilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obligativitatea depunerii declaratiilor

Buna ziua. As dori sa stiu daca trebuiesc depuse declaratii pentru o firma nou infiintata, dar care nu si-a inceput activitatea ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 10:28, 13 Februarie 2012
Daca ati depus vectorul fiscal la Administratia financiara(decl.010) in termen de 30 zile de la inregistrarea la ONRC, da se depun pentru ce impozite si taxe ati bifat acolo: impozit profit, impozit venit, TVA, contributii sociale obligatorii(daca aveti angajati). In cazul in care au fost bifate aceste optiuni in decl 010 si nu ati desfasurat activitate se depun pe 0, dupa caz: decl.300(lunar sau trimestrial), decl.100(impozit profit, impozit venit), decl. 394.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale 2007 birsanclaudia birsanclaudia Buna,am si eu o intrebare!Ce declaratii trebuie sa depun pentru sfarsitul exercitiului financiar 2007 in cazul unei societatii de comert cu amanuntul?E o ... (vezi toată discuția)