avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratii fiscale 2007
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratii fiscale 2007

Buna,am si eu o intrebare!Ce declaratii trebuie sa depun pentru sfarsitul exercitiului financiar 2007 in cazul unei societatii de comert cu amanuntul?E o situatie mai delicata,contabila nu a depus nici o decl din martie 2007.La decontul de tva 300 se poate face rectificare?S-a depus pe 0 in septembrie si nush cum sa procedez ca are operatiuni cu tva.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 15:03, 23 Aprilie 2008
birsanclaudia a scris:

Buna,am si eu o intrebare!Ce declaratii trebuie sa depun pentru sfarsitul exercitiului financiar 2007 in cazul unei societatii de comert cu amanuntul?E o situatie mai delicata,contabila nu a depus nici o decl din martie 2007.La decontul de tva 300 se poate face rectificare?S-a depus pe 0 in septembrie si nush cum sa procedez ca are operatiuni cu tva.

Deci 1pentru sfarsitul exercitiului financiar 2007 depui declaratia 101 termen 15.aprilie.
2. contabila nu a depus nici o decl din martie 2007 faci delaratiile 100 trimestrial pentru impozit pe profi
3 Daca esti platitoare de impozit pe venit declaratia 100 trimestrial si nu mai depui declaratia 101.
4. La decontul de tva 300 se poate face rectificare? Raspunsul este NU. Se face regularizarea in decontul urmator.
5 Are salariati???

Are 3 salariati! In legatura cu decontul de tva - trec sumele cumulate pe 2 trimestre? Este platitoare de impozit pe profit dar e pe pierdere!multumesc mult!
birsanclaudia a scris:

Are 3 salariati! In legatura cu decontul de tva - trec sumele cumulate pe 2 trimestre? Este platitoare de impozit pe profit dar e pe pierdere!multumesc mult!

Declararea impozitului si taxelor salariale se face lunar. De la 01.01.2008 se face declatratia 100 pentru bugetul de stat si 102 pentru contributii
Referitor la tva raspunsul este da la regularizari (colectat si deductibil)
La profit declaratia 100 trimestrial si 101 pana pe 15 aprilie.
Pentru a evita o problema cu inspectorii de la finante, trimitetile prin posta cu confirmare de primire.
Vedeti ca mai trebuia sa depuneti declaratia 394 si/sau 392 in functie de cifra de afaceri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac ordine in contabilitatea acestui srl? adriana_ramona adriana_ramona Am preluat contabilitatea unei firme de transport marfa. A avut activitate, respectiv tva de plata, impozit pe profit, dar declaratiile 300 si 101 au fost ... (vezi toată discuția)
Facturi fiscale neinregistrate alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Buna ziua . Ce fac cu facturile care nu au fost introduse la timp ? Mai exact , am o factura din aprilie 2009 , pe care de abia acum am primit-o de la ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)