Buna ziua .
Ce fac cu facturile care nu au fost introduse la timp ? Mai exact , am o factura din aprilie 2009 , pe care de abia acum am primit-o de la administrator #-o ... cum pot eu sa o introduc, acum... dupa un an de zile, pentru ca ma gandesc ca trebuie introdusa, nu ? X-(
Va multumesc mult .
Daca nu are valoare semnificativa ,sfatul meu este sa nu o mai introduceti.Banuiesc ca a fost platita cash, caci altfel ati fi observat la banca lipsa facturii.Eu m-am judecat cu garda(si am pierdut) pentru o factura din iulie 2009 introdusa in contabilitate in septembrie 2009 si am primit amenda pt.nerespectare cronologie.
Se introduce acum, cand ati primit-o. Veti afecta rezultatul 2009 (117). Trebuie sa rectificati 101 si 394, daca ati fost platitor de impozit pe profit si tva.
Vin si eu cam cu aceeasi problema, in iunie am facut declaratia 300 si 394. Am pierdut niste facturi cu valoare maricica, pe care le-am gasit acum si trebuie da delar din nou dupa 3 luni. Va rog ajutati-ma si pe mine ca nu stiu cum sa fac. Trebuie sa fac declaratiile din nou pe luna iunie sau le pot introduce cumva acum sau la sfarsitul anului? Multumesc