Am primit o factura din luna Noiembrie abia acuma, ce ar trebui sa fac, sa o inreg in conta. in Decembrie, dar in Decont unde sa o trec la regularizari rd.25 sau in total taxa deductibila?
Multumesc
Ati depus deja decontul de tva pentru luna noiembrie ? :stunned:
Pe regularizari o treceti numai daca inregistrati factura in decembrie , ceea ce dupa parerea mea constituie o greseala deoarece amenda pentru informatii eronate este de 1000 de lei si poate fi evitata daca decontul de tva pe noiembrie este nedepus .
Daca o inregistrati la luna noiembrie TVA-ul aferent il adaugati normal la taxa deductibila pe luna noimebrie , iar daca o inregistrati in decembrie va complicati inutil si suma o treceti in randul 25 la regularizari taxa dedusa .
Vroiam sa spun ca decontul pe Noiembrie a fost depus iar cu aceasta factura cum as putea sa procedez, sa o introduc in contab. in Decembrie si in Decont sa o trec la regularizari rd.25 sau in total taxa deductibila?
Cum este corect la Decont?
Multumesc
Azi l-ati depus ?
Ieri nu s-a lucrat !
Ati depus deja decontul de tva pentru luna noiembrie ?
Pentru ca ati depus decontul puteti sa inregistrati factura din noimebrie in decembrie , iar suma o treceti in randul 25 la regularizari taxa dedusa .
Alte discuții în legătură
Factura omisa
gflori
Am primit o factura cu data de nov. 2013 abia in ianuarie 2014. Am inregistrat-o la luna decembrie 2013 cu data document nov.2013. Am facut rectificativa la ... (vezi toată discuția)