avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturi fiscale neinregistrate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturi fiscale neinregistrate

Buna ziua .
Ce fac cu facturile care nu au fost introduse la timp ? Mai exact , am o factura din aprilie 2009 , pe care de abia acum am primit-o de la administrator #-o ... cum pot eu sa o introduc, acum... dupa un an de zile, pentru ca ma gandesc ca trebuie introdusa, nu ? X-(
Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 14:49, 13 Octombrie 2013
Buna ziua,

Inregistrati facturile inluna in curs si depuneti o noua declaratie 394 care sa le cuprinda si pe acestea. In decontul de TVA, inscrieti sumele aferente in coloanele de regularizari taxa colecata/deductibila.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura storno decembrie 2009 blu_angel blu_angel buna ziua! an 2009 inchis, depus bilant....tot...inclusiv luna aprilie 2010 toate declaratiile...depuse administratorul imi aduce o factura storno de la un ... (vezi toată discuția)
Factura primita cu intarziere niko 94 niko 94 Am primit o factura din luna Noiembrie abia acuma, ce ar trebui sa fac, sa o inreg in conta. in Decembrie, dar in Decont unde sa o trec la regularizari rd.25 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eronata a unei facturi ANCAMARINETE ANCAMARINETE buna ziua, cum pot proceda in cazul in care am inregistrat o fact din luna noiemb in luna oct?cat este de grav? (vezi toată discuția)