avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa regularizare autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa regularizare autorizatie de constructie

buna ziua !
vin cu o problema in speranta gasirii unui raspuns. Locuiesc in localitatea Leordeni Arges, parintii mei au ridicat o casa in anul 2002 cu acte in regula la momentul acela , autorizatie , certificat de urbanism.acum dupa 12 inaintam actele pt cadastru si ne lovim de procesul verbal de finalizare, toate bune pana aici , insa acum apare problema regularizarii taxei de autorizatie de constructie ..valoarea este imensa 2800 lei pt un om de rand. Doresc sa va intreb daca autorizatia emisa in 2002 nu avea anexa in care sa specifice obligatiile proprietarului iar parintii mei in nestiinta nu au chemat autoritatile sa faca pv de finalizare este legal ca acum ei sa perceapa penalitati pana la 2800 fara sa instiinteze. Este adevarat ca legea 50/1991 stipuleaza obligatiile proprietarului dar nu toata lumea citeste lege, oare responsabiul de la urmanism nu avea obligatia sa verifice la data expirarii autorizatiei stadiul lucrarii? Astept un raspuns , ce facem platim cei 2800 sau exista vreo cale de atac legala ? multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa regularizare autorizatie de constructie krystiana_syk krystiana_syk buna ziua ! vin cu o problema in speranta gasirii unui raspuns. Locuiesc in localitatea Leordeni Arges, parintii mei au ridicat o casa in anul 2002 cu acte in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal la trerminarea lucrarilor cosmin8917 cosmin8917 Buna ziua! Imi puteti spune care este procedura pt. intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor, investitor fiind un SRL? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructie prelungita Irina Iacob Irina Iacob Buna seara, In anul 2008 am obtinut autorizatie de constructie casa pe 3 ani. In anul 2011 am prelungit autorizatia cu perioada maxima, respectiv inca un an. ... (vezi toată discuția)