avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... examen auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

examen auto

Buna ziua, am urmatoarea situatie : am sustinut proba teoretica in 30.09.2015, proba practica in 05.10.2015, proba la care am fost declarat respins. La serviciul permise am primit doua raspunsuri contradictorii la intrebarea - cand si cum voi sustine din nou proba practica. Primul raspuns (primit in 06.10) : dupa 15 zile sustineti din nou proba teoretica si apoi pe cea practica deoarece va incadrati la vechea lege. Al doilea raspuns ( primit in 07.10) : veniti dupa 15 zile cu adeverinta pt inca 6 ore de scolarizare , nu sustineti proba teoretica, ci direct proba practica. Ma puteti ajuta cu o opinie, deoarece se pare ca cei de la drpciv nu se pot pune de acord ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)
Legislatie auto lucian paduraru lucian paduraru Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am picat la oras este obligatoriu sa mai dau o data sala si daca puteti sa-mi spuneti si actul normativ unde este stipulat ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pentru redobandirea permisului? rares85 rares85 Buna ziua. Peste 2 luni pot sustine examenu pentru redobandirea permisului in urma anularii.Am citit O.U.G 195/2002 ,unde am gasit ca pentru sustinerea ... (vezi toată discuția)