Peste 2 luni pot sustine examenu pentru redobandirea permisului in urma anularii.Am citit O.U.G 195/2002 ,unde am gasit ca pentru sustinerea examenului pentru un nou permis,trebuie facuta dovada ca persoana este apta din punct de vedere medical si pshiologic si ca a facut un curs de legislatie,nu scrie nimic de orele de condus.Aici apare problema,de la toate sc. de sofer si de la toti instructorii cu care am vorbit am primit acelasi raspuns,cum ca trebuie facute inclusiv 30 ore de conducere.Am intrebat si la serviciul permise auto si de acolo am primit o jumatate de raspuns ,,nu stiu sigur dar banuiesc ca trebuie facute si orele.."X-(#-o.Nu stiu ce sa mai cred,daca stie cineva sau daca ma puteti ajuta cu un articol in care scrie acest lucru va rog sa imi spuneti.
Va multumesc anticipat.
este impropriu sa mai faceti ore de condus , intrucat stiti sa conduceti . dvs trebuie sa aveti totusi un intructor pe masina caruia sa sustineti traseul ... practic sunteti la mana acestora . ei vor banii ptr contravaloarea orelor de conducere .
eu zic sa faceti in felul urmator , ca totul sa fie in regula : formulati o petitie catre seful drpciv de la dvs din judet prin care solicitati sa va comunice daca trebuie efectuate si orele de conducere . si astfel veti avea un raspuns oficial de care veti putea uza .