avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen redobandire permis conducere cat B
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen redobandire permis conducere cat B

Buna ziua as fi recunoscator daca mi-ar raspunde cineva la urmatoarea intrebare;
in urma anularii permisului de conducere , si ulterior implinind toate conditiile pentru a redobandi permisul de conducere si avand majoritatea actelor pentru dosar as vrea sa sustin examenul auto , din cate am citit pe avocatnet.ro din anul 2013 nu mai este nevoie de a se face dinou scoala auto , este adevarat ? si daca da cum trebuie sa procedez ? cum trebuie sa completez cererea tip in locul unde trebuie scrisa scoala si intructorul auto , si de unde pot obtine fisa de scolarizare pe care trebuie sa fie parafa medicului si a psihiatrului?
va multumesc .
#-o
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2015
laurentiuneculaeasa, utilizator
Cel mai recent răspuns: laurentiuneculaeasa , utilizator 07:19, 14 Mai 2015
poi oricum trebuie sa contactati o scoala de soferi sau un instructor de scoala pe masina caruia veti da examenul
da sunt constient de asta , dr nu stiu daca trebuie sa mai fac orele de teorie si cele de practica unde costul este in jur de 1000 -1300 de lei , orice instructor este dispus sa iti ia acesti bani daca nu stii legea .;)
Am luat legatura cu un instructor care mi-a spus sa merg direct la examen cu actele necesare , nu mai este nevoie sa fac scoala .
multumesc:yeah:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info redobandire permis auto drakestorm drakestorm mia fost anulat permisul . acum a trecut 1 an de la sentinta finala ... vreau sa stiu daca ma trebuie sa fac dinou scoala de soferi sau pot sa ma duc asa (am ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere anulat pop.marius pop.marius Am avut permisul de conducere anulat in urma unui accident. Stiu ca pot sa ma prezint la examenul de redobandire doar la un an de la ramanerea definitiva si ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)