avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Parc industrial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Parc industrial

Buna ziua, as avea nevoie de cateva clarificari in ceea ce priveste infiintarea unui parc industrial de la cei care s-au ocupat de acest proces.
Am cautat pe internet si am constatat ca pot fi infiintate parcuri industriale atat in baza Legii 186/2013 cat si in baza OG 65/2001. O prima intrebare ar fi ce criterii determina aplicarea uneia din aceste legi?
De asemenea, as dori detalii cu privire la societatea care se ocupa de administrarea parcului, in sensul ca se poate desemna o societate existenta sau trebuie infiintata o noua societate? Pentru societatea care se ocupa de administrare exista un cod CAEN distinct sau care este domeniul de activitate?

Alte discuții în legătură

Oug 26/2013 privind intarirea disciplinei financiare...... BusinessParkBistritaSud BusinessParkBistritaSud Suntem societatea-administrator (SRL) a unui parc industrial, înființata în anul 2012, conform OG 65/2001 privind constituirea și funcționarea parcurilor ... (vezi toată discuția)
Parc industrial Andrei1981 Andrei1981 Buna, M-ar interesa modalitatea de infiintare a unui parc industrial daca are cineva cunostinte legate de acest aspect. Am citit legea 65/2001 privind ... (vezi toată discuția)
Angajare consilier personal al primarului cosmi86 cosmi86 buna ziua va rog sa-mi ziceti si mie care este procedura pentru angajarea unui consilier personal al primarului va multumesc (vezi toată discuția)