avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Parc Industrial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Parc Industrial

Buna,
M-ar interesa modalitatea de infiintare a unui parc industrial daca are cineva cunostinte legate de acest aspect. Am citit legea 65/2001 privind constituirea si infiintarea unui parc industrial dar lucrurile nu-mi sunt clare. Ce se intelege prin asociere in participatiune? Trebuie incheiat un act de infiintare a parcului industrial? Ma putei ajuta cu un model sau mai multe lamuriri legate de infiintarea, si restul conditiilor legate de functionarea si administrarea unui parc industrial? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andrei1981 , utilizator 14:07, 6 Septembrie 2012
Titlul de parc industrial se acorda prin ordin al ministrului/ hotarare de guvern in baza cererilor de acordare a titlurilor de parc industrial.
Instructiunile de acordare şi anulare a titlului de parc industrial sunt aprobate prin ordinul
264 din 4.09.2002 (M.Of.684/17.09.2002) :
[ link extern ]

Cererea :
[ link extern ]

Un parc industrial si istoricul lui :
[ link extern ]

cateva Hotarari ale Consiliului Judetean :
prin care se infiinteaza societatea care devine societate administrator in asociere:
[ link extern ]

prin care un teren trece din domeniul public in cel privat al unitatii adm-terit in vederea incredintarii spre administrare societatii care va deveni administrator
[ link extern ]

Toate le gasiti aici :
[ link extern ] &

Un alt exemplu :
[ link extern ]

In ceea ce priveste asocierea in partipicpatie ea este reglementata acum de codul civil(inainte de codul comercial) art 1949-1954.

Cateva link-uri pentru documentare :
[ link extern ]

[ link extern ]

precum si monografia contabila privind asocierea in participatie:
[ link extern ]

si un model formular decont
[ link extern ]
Multumesc din suflet. Zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut catre asociere in participatiune irbo irbo as avea si eu nevoie de niste opinii pro/contra legat de urmatoare speta. intre soc A si B exista un contract de asociere in participatiune pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de parteneriat Bianca_Jecan Bianca_Jecan Buna ziua! As vrea sa ma documentez mai in detaliu, in ceea ce priveste incheierea unui contract de parteneriat. [b]Situatia pe scurt[/b]: societatea la care ... (vezi toată discuția)
Asociere în participatiune Ștefancopac Ștefancopac Salut, imi explici te rog ce insemna asocierea in participatiune ex. Deschid o cafenea iar proprietarul locației imi propune o asociere în participatiune ... (vezi toată discuția)