avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de parteneriat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de parteneriat

Buna ziua! As vrea sa ma documentez mai in detaliu, in ceea ce priveste incheierea unui contract de parteneriat.
Situatia pe scurt: societatea la care sunt angajata intentioneaza sa incheie un contract de parteneriat cu o alta societate in vederea dezvoltarii unui proiect. Partenerii vor contribui fiecare cu un anumit procent pentru realizarea proiectului (contributia va fi de ordin financiar).
Ma poate ajuta cineva!
Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
Bianca_Jecan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bianca_Jecan , utilizator 14:09, 12 Februarie 2013
Este vorba despre o asociere in participatiune.
Modelul unui astfel de contract il puteti gasi chiar si pe net, dar cel mai bine ar fi sa luati legatura cu un jurist sau avocat pentru redactarea lui personalizat cu dorintele Dvs.
Multumesc pt rapuns!
M-am uitat peste prevederile CCiv, privind asocierea in participatie, iar art. 1951 prevede ca asocierea in participatie nu poate dobandi personalitate juridica..atunci care va fi forma juridica a Societatii?
O zi frumoasa!
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
Bianca_Jecan, utilizator
Despre asocierea in participatiune puteti sa consultati urmatoarele articole:

www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]

[ link extern ]

aici gasiti un model de contract:
[ link extern ]

model decont :
[ link extern ]
Multumesc tare mult!
Mi-ati fost de mare ajutor.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parc industrial Andrei1981 Andrei1981 Buna, M-ar interesa modalitatea de infiintare a unui parc industrial daca are cineva cunostinte legate de acest aspect. Am citit legea 65/2001 privind ... (vezi toată discuția)
Asociere în participatiune Ștefancopac Ștefancopac Salut, imi explici te rog ce insemna asocierea in participatiune ex. Deschid o cafenea iar proprietarul locației imi propune o asociere în participatiune ... (vezi toată discuția)
Parteneriat cu firma din sua szleventee szleventee Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: Avem o firma care functioneaza in domeniul dezvoltarii de aplicatii software. Intentionam sa cream un parteneriat cu o ... (vezi toată discuția)