avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

imobilul unde am lociut a fost al bunicii mele , dupa decesul ei mama mea a intrat in drepturi, . mama mea fiind casatorita a 2/a oara ... as vrea sa stiu daca dupa bunica si mama mea sunt mostenitor de drept si in ce conditii . poate sta tatal meu vitreg in casa? daca mama mea moare ce pot face ? daca exista clauza de uzu fruct eu pot sa il evacuez pe d/nu?
Cel mai recent răspuns: feliciaion , utilizator 20:10, 8 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare scorpion73 scorpion73 Buna ziua tuturor, un sfat va rog daca se poate!? Strabunica, bunica si bunicul (care este bunic vitreg) vand nepotului un imobil in anul 1995, astfel: ... (vezi toată discuția)
Mostenire feliciaion feliciaion mostenirea de fapt si de drept este a mamei mele si implicit apoi a mea ,in conditiile in care mama s/a recasatorit si are trecut ca uzu fruct pe sotul ei, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , tatăl meu vrea sa ii faca clauza de uzu fruct iubitei ... matei catalina matei catalina Buna ziua , tatăl meu vrea sa ii faca clauza de uzu fruct iubitei lui asupra imobilulul ( o casa). Nu sunt căsătoriți legal. Intrebarea este: daca tata ... (vezi toată discuția)