avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare

Vreau sa stiu daca anagajatorul meu are dreptul sa-mi interzica sa fumez sau sa mananc cu ceilalti colegi din firma (subalterni mie) in spatiul specil amenajat atat pentru a fuma cat si a manca. Mai nou pentru ca nimeni nu a fost de acord cu asta ma obliga sa ies afara din cladire daca vreau sa fumez. Eu pe motivul asta mi-as da demisia sincer dar in acelasi timp nu vreau sa le mai permit asta ca din partea mea asta e discriminiare pura si baiate de joc, vreu sa stiu ce lege ar fi sau ce ar exista sa le dau peste nas cu prostiile astea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 9 Octombrie 2015
Nu exista niciun text de lege care sa prevada o astfel de situatie mentionata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumatul in spatiul public..ce inseamna asta?:) Kirano Kirano Va salut pe toti cu respect. Vreau sa stiu si eu ce reprezinta defapt aceasta lege http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_prevenirii_tutunului.php ... (vezi toată discuția)
De ce angajatori hotarasc ce este mai bine pentru angajati?! Alexandra1987 Alexandra1987 Angajatorul fratelui meu a hotarat de pe o zi pe alta ca va desfiinta locul amenajat pentru fumatori.....pentru ca dupa cum zice el fumatul dauneaza ... (vezi toată discuția)
Plangere la asociatia de proprietari laura_laura96 laura_laura96 buna ziua am un salon de cosmetica la parterul unui bloc am toate actele necesare si acordurile vecinilor,functioneaza de 1 an si jum,dar acum cateva luni ... (vezi toată discuția)