avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Schimbare functie si salariu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Schimbare functie si salariu

Lucrez in cadrul unui spital din anul 2005. Am fost incadrat ca referent debutant cu SS. Am fost promovat astfel: la 01.03.2006 - referent III cu SS, la 01.08.2007 - referent II cu SS, la 01.06.2011 - referent I cu SS (conform Ordinului 1470/2005 si Ordinului 467/2010, in vigoare la momentul respectiv). In luna noiembrie 2011 a aparut Ordinul 1470 privind angajarea si promovarea in functii, grade si trepte profesionale, care a abrogat ordinele mai sus mentionate. Conform prevederilor acestui ordin functia de referent cu SS a fost eliminata, ramanand decat functia de referent de specialitate cu SS. Conditia de ocupare a functiei de referent de specialitate I cu SS este de 6 ani si 6 luni vechime in specialitate. In prezent am o vechime in specialitate de 8 luni, insa am ramas cu salariul pentru referent I cu SS. Nu ar trebui sa fiu reincadrat pe functia de referent de specialitate I cu SS si sa beneficiez de salariul corespunzator acestei functii?

Alte discuții în legătură

Promovare personal contractual dana25is dana25is Buna ziua, Am fost angajata intr-o institutie bugetara pe post de referent de specialitate grad III. La data angajarii mi-au fost luate in considerare 6 luni ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea personalului valih valih Va cer ajutorul daca stie cineva!! Lucrez la un spital orasenesc in functia de referent, contabil IA cu PL. Conform noilor grile din L.330/2009, treptele de ... (vezi toată discuția)
Reducere trepte profesionale pentru contractuali buia buia scuzati ca vorbesc despre contractuali la sectiunea functionari publici, dar cred ca cei care lucreaza cu functionarul cunosc bine si legislatia pentru ... (vezi toată discuția)