avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Legea nr. 209/2015
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Legea nr. 209/2015

Buna ziua,

Sa inteleg ca aceasta lege se aplica doar farmacistilor sau tuturor celor care presteaza in sistemul sanitar. Intreb acest lucru, deoarece si asistentii medicali, angajati in spitale si clinici ca PFA, ar trebui sa beneficieze de aceasta amnistie. Am facut un memoriu la ANAF in care aduc dovezi de reconsiderare a activitatii si de anulare a datoriilor, dar nu am primit nici un raspuns, ba mai mult am fost sunata si mustrata de o doamna director pe aceasta tema. Mi s-a spus ca mi s-a facut un serviciu imens ca am fost angajata asa si ca ce imi trebuie sa ma plang, sa merg la ei si sa fac esalonare de plata sa platesc datoriile. Cand am incercat sa-i explic ca un asistent medical nu poate functiona ca liber profesionist intr-un spital, ca nu ia decizii de capul lui si ca este tot timpul subordonat si ca nu-si poate face singur programul,ca e munca, continua, mi-a inchis telefonul. Eu ce sa mai inteleg? Poate exista o alta cale de rezolvare ca nu mi-as dori sa ajung in instanta. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent iubisbb iubisbb Fiind o unitate sanitara cu deficit de personal in partea medicala si fiind conditionati de OUG.nr.34/2009, care spune ca putem angaja numai daca avem 7 ... (vezi toată discuția)
Licentiata in stiinte administrative CarmenSabau CarmenSabau Sunt angajata in sistemul bugetar pe un post de studii medii si absolventa din 2010, fiind licentiata in stiinte administrative. Cu toate ca mai am o ... (vezi toată discuția)
Conform o.g. 42/2023, medicii și asistenții medicali au primit ... Arisandy Arisandy Conform O.G. 42/2023, medicii și asistenții medicali au primit un bonus lunar. Unele instituții au interpretat altfel această ordonanță, plătind acest ... (vezi toată discuția)