avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Discriminare salarizare - functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Discriminare salarizare - functionar public

Buna ziua
ce sanse sunt sa obtin in instanta drepturile salariale ce mi se cuvin, avand in vedere ca am acelasi grad profesional, aceeasi functie, gradatie si clasa cu un coleg, ( ambii vechime peste 20 de ani ), facem aceeasi munca ( dovedita prin documente ) doar ca am promovat in ani diferiti. Stiu ca s-au anulat treptele de salarizare dar oare sunt vinovata pentru ca sunt mai tanara ? E o diferenta de peste 400 de lei...
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
myalma, utilizator
Cel mai recent răspuns: myalma , utilizator 19:41, 12 Octombrie 2015
Despre ce perioada este vorba?
Buna, nu inteleg intrebarea. La ce perioada va referiti ? multumesc
M-am referit la perioada pentru care doriti sa obtineti in instanta drepturile salariale. Altfel spus, de la data de ...si pana la data de ...
Nu m-am referit specific la o perioada, la ultima crestere salariala am depus contestatie pentru discriminare, mi-au raspuns cum au calculat ( insa diferenta a ramas ) si de-aici in instanta..sunt in campul muncii.
In acest caz, nimeni nu va poate spune ce sanse aveti in instanta, mai ales in situatia in care nu se cunoaste exact situatia de fapt.

Alte discuții în legătură

Legea nr.188/1999 (republicata) face discriminari ! va rog sa ma ajutati, este o situatie reala. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. (Este vorba de un caz real fiind vorba de tatal meu ) Conform legii 188/1999 (inainte de ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Avocatul poporului poate sa sesizeze curtea constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a legii nr.284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice iolanda15 iolanda15 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema, poate impreuna vom gasi o solutie legislativa. Prin art.39 lit. r), de la Capitolul IV ... (vezi toată discuția)