avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clarificare salariu minim si diurna personal aflat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clarificare salariu minim si diurna personal aflat in delegare in strainatate

Am urmatoarea situatie in cadrul firmei la care lucrez. Am solicitat si Directiei de Finante un punct de vedere, dar au fost foarte evazivi.
Societatea noastră are încheiate contracte de prestări servicii exploatare forestieră cu parteneri din Franța. Astfel, pentru anumite perioade de timp limitate, trebuie să delegăm în Franța o parte a personalului nostru, pentru a efectua aceste servicii. Menționăm că nu funcționăm ca agenți de muncă temporară și acești salariați nu sunt puși la dispoziția partenerilor francezi și nici nu realizează venituri de la acești parteneri, fiind și pe perioada delegării acolo aflați doar sub incidența contractului de muncă încheiat cu societatea noastră în România.
Față de această speță și ultimele reglementări apărute, am urmatoarele intrebari:
1. Pe perioada delegării în Franța, care este salariul minim brut lunar ("pe cartea de munca") pe care pe care trebuie să îl platim acestor angajați aflați în delegare? Se poate da salariul minim din Romania (1050 lei) sau trebuie dat echivalentul salariului minim din Franta (6450 lei, adica echivalentul a 1465 euro)?
2. Știm că societatea noastră are obligația de a asigura cheltuielile de transport, cazare și masă a angajaților aflați în delegare. În cazul transportului și al cazării, cheltuielile sunt suportate direct de către noi, în baza facturilor emise de diverse unități de cazare și a firmelor de transport. Având în vedere că lucrăm în zone izolate, nu se poate asigura masa la unități de alimentație publică, obținând astfel facturi sau bonuri fiscale, astfel că aceste cheltuieli cu masa trebuie cuprinse in indemnizatia de delegare. Astfel, este legal sa le acordam o indemnizatia de delegare (diurnă) de până la 87,5 euro/zi (adica până la maximul de 2,5 x diurna pentru instituțiile de stat), care să nu fie impozitată?
Pe scurt, unui angajat delegat o luna (30 de zile) în Franța, este legal să îi plătesc 1050 de lei salariu brut (777 lei net) și o diurnă de maxim 2625 euro (87,5 euro x 30 zile)?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contabilitate freelancer mariustofu mariustofu Momentan muncesc in Olanda ca inginer electric , contract de munca olandez . Doresc sa deschid in tara un SRL , sa fiu angajat si sa prestez servicii catre ... (vezi toată discuția)
Delegarea si sau detasarea TanaseStefan TanaseStefan Buna ziua. Sunt in pragul de a deschide un santier extern. Partenerul solicita ca oamenii sa fie delegati si in continuare angajatii societatii romanesti. Cum ... (vezi toată discuția)
Drepturi diurna pentru deplasare in exteriorul tari. tanasiecristian tanasiecristian Buna ziua.am avut contract de munca cu o firma de transport din Romania desfasurindu-mi activitatea pe teritoriul U.E. vreau sa intreb daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)