avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Propunere de lege - Terorism cu premeditare sub formă ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Propunere de lege - Terorism cu premeditare sub formă calificată ascunsă continuă

Propunerea de lege se referă la activitățiile cu caracter grav care aduc prejudicii de orice fel oricăror grupuri care sunt în viață sau care au fost în viată la săvârșirea faptelor. Aceste fapte la care se referă legea sunt fapte care au fost săvârșite în mod continuu, în diferite forme și care au dus la pierderi de vieți sau prejudicii, fără a putea fi demonstrate în perioada imediată, nefiind găsite probe concludente care să fie utilizate. Această lege se poate folosi pentru a conștientiza orice persoană sau instituție că abuzul în formă calificată ascunsă nu se va prescrie și dacă se dovedește o repetare a pierderilor de vieți sau prejudiciilor care au legătură directă cu făptașul într-o perioadă mai îndelungată, să poată să fie sancționate chiar dacă nu sunt probe concludente, probele fiind chiar pierderile și legăturile directe cu făptașul urmând a fi demonstrate. Ex: poluarea de orice fel (chimică, electrică, electromagnetică etc.) care provoacă pierderi mai târziu.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 21:42, 27 Octombrie 2015
:ban: Avertisment moderator!

Stimat forumist @ispires

Forumul avocatnet nu a fost conceput pentru discutii de dragul discutiilor, sau, cel putin, nu sectiunile de specialitate.

Avand in vedere ca tocmai v-am sters numeroase postari a caror finalitate imi scapa, va rog sa aveti in vedere ca Regulamentul forumului interzice trolling-ul.

In acest sens, art. 22 prevede:
,,Sunt interzise: atacul la persoana, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, trolling-ul, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri. De asemenea, raspunsurile agresive sau ironice la mesajele jignitoare, sunt sanctionabile. Aceasta regula se refera atat la forum cat si la sistemul intern de mesagerie. O astfel de atitudine duce la stergerea mesajului si poate atrage avertizarea utilizatorului sau chiar banarea temporara / permanenta.,,

Prin urmare, daca aveti anumite intrebari concrete, privitoare la un caz practic, suntem mai mult decat bucurosi sa va ajutam. Dar de incurajat, nu incurajam trolling-u.

Cu stima,
moderator Andrei Grigoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @milika gi-jane2 gi-jane2 Utilizatorul @milika primeste avertisment pentru atac la persoana. 2.2. [b]Sunt interzise: atacul la persoana[/b], [b]folosirea de cuvinte[/b] obscene, ... (vezi toată discuția)
Avertisment proastasatului Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Utilizatorul este sanctionat pentru nerespectarea Regulamentului forumului, art. 2.2: \"Sunt interzise: atacul la persoana, folosirea de cuvinte obscene, ... (vezi toată discuția)
Ban temporar dlgoe Admin Admin Userul este banat 30 de zile pentru incalcarea constienta si repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului: 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)