avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Director adjunct scoala (invatamant preuniversitar)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Director adjunct scoala (invatamant preuniversitar)

Care este legea care reglementeaza sporurile de conducere in unitatile de invatamant preuniversitar? Eu sunt profesor pt inv. primar, nu sunt degrevata de ore si de curand am devenit director adjunct. Am inteles ca-mi va fi ridicat sporul de dirigentie,iar la salariu mi se va adauga un spor de conducere,care nu stiu ce presupune.
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 13 Octombrie 2015
Vedeti Legea 284/2010 si Legea nr.63/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îndemnizaþie conducere roman gheorghe roman gheorghe Sunt profesor pentru învăţământul primar, dacă deţin şi funcţia de director coordonator la o şcoală de centru de comună mai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! un director de unitate de învățământ (norma ... Loredana_87 Loredana_87 Bună ziua! Un director de unitate de învățământ (norma 8 ore) poate lua plata cu ora (pe CM al unei educatoare - 5 ore/zi) ? Mulțumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Buna ziua ! directorii din scoli mai sunt degrevati de ore ? ... Ana_M2 Ana_M2 Buna ziua ! Directorii din scoli mai sunt degrevati de ore ? Daca nu , cate ore trebuie sa tina obligatoriu in timp ce isi exercita functia de director ... (vezi toată discuția)