avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal ?

Fisa de post si functia au ramas aceleasi, dar mutarea este efectiva in alt compartiment si sunt si alte atributii. Doar ca respectivul compartiment nu se regaseste in regulamentul intern fiind compartiment nou infiintat. Este legala mutarea ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 14 Octombrie 2015
Ati primit vreo decizie in acest sens ?
Da, in baza hotararii ordonatorului de credit si a numirii in functie de manager se hotaraste mutarea la respectivul compartiment nou infiintat din data de.............Atat-fara a se specifica vreo modificare de program, modificare de atributii.......
Puteti contesta acea decizie .
Daca am semnat si am primit-o nu inseamna ca am fost de acord cu ce se stipula in ea si ulterior m-am razgandit si o contest ?
Se poate contesta , chiar daca ati semnat de primire.

Semnatura de primire nu inseamna ca sunteti si de acord cu ce scrie in acea decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- ce putere au prevederile regulamentului intern ( ri ) şi regulamentului ... oanaportar oanaportar - ce putere au prevederile Regulamentului intern ( RI ) şi Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ( ROF ) ? - dacă în Regulamentului de ... (vezi toată discuția)
Regulament de organizare si functionare Mariechen Mariechen Cine imi poate ajuta cu un regulament de organizare si functionare pt o SRL cu activitatea principala: activitati de realizare a softului la comanda (6201) (vezi toată discuția)
In rof - obligatii contabil sef ? oanaportar oanaportar - angajatorul vrea sa prevada in ROF si faptul ca: - \\"Contabilul sef al unitatii organizeaza si raspunde de efectuarea inventarierilor periodice ale ... (vezi toată discuția)