avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnselatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnselatorie

Am dorit sa cumpar un autoturism. M-am intalnit cu proprietarul si am cazut de acord ca acesta sa faca anumite reparatii si RAR-ul. Pentru acest lucru mi-a fost solicitata o suma de bani pe care am dat-o si am facut pentru garantie si o poza a cartii de identitate. Dupa 3 zile l-am cautat pe vanzator pt a afla ce a facut si pt a face formele de vanzare cumparare. Sub diferite pretexte, nu a mai fost posibil sa ne intalnim si cu atat mai mult sa facem formele pentru vanzare, autoturismul ramanand la el. I-am solicitat in mai multe randuri sa-mi trimita intr-un fel sau altul banii insa nu s-a reusit nimic de o luna de zile. Mai mult nu mai imi raspunde la telefon sau daca sun de pe alte numere se da ocupat, plecat, etc.
Ce pot face legal pentru a-mi recupera banii ?
Luati legatura cu un avocat si intocmiti impreuna o plangere penala in acest sens. Bine, sper sa aveti datele de buletin ale individului. Mult succes!
Ati fost inselat, banuiesc ca banii i-ati dat fara acte, a fost cineva de fata?
Este vorba de o suma relativ mica dar o sa procedez cum a-ti sugerat. Multumesc.
Da, i-am dat fara acte. A fost de fata sotia.
Face-ti plangere , dar degeaba!
Nu aveti dovezi, probe, martori., inscris chiar si de mana.
Sotia nu va fi admisa ca martor, se considera a fi avand interese.
Cu parere de rau a fost o inselatorie, chiar daca dv. ati avut buna credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie in achizitionarea unei autoutilitare cu numere din spania. ozcocktail ozcocktail Am cumparat din buna credinta un van cu numere spaniole dar avea facut RAR-ul ceea ce ma facut sa cred ca totul este OK. Vanzatorul ne-a spus ca a adus masina, ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat cocmarin cocmarin Buna,am vazut pe forum o poveste similara ca si a mea si v-as ruga daca se poate sa-mi dati ceva sfaturi: In urma cu o luna am solicitat unei persoane sa-mi ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina de la un escroc teodorast teodorast am cumparat o masina acum 6 luni .proprietarul masinii este o firma iar eu am cumparat-o de la soferul firmei doar cu o chitanta de mana in care soferul ... (vezi toată discuția)