avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua, eu si sotia mea suntem casatoriti in romania,ultimul domiciliu comun a fost in romania si avem impreuna un copil de 14 ani; ea este plecata de 7 ani in italia cu fetita mea,fiind rezidente amandoua acolo; vrem sa divortam pe cale amiabila, fetita sa ramana la ea ; am cateva intrebari,va rog :
1. vrem ca divortul sa se termine cat mai repede, unde ar fi mai bine in romania sau italia?
2.cat ma costa actiunea de divort daca o introduc eu in romania si daca pot fi scutit de la taxa timbru (momentan nu am nici un venit)
3. fetita vrea sa incaseze alocatia din italia pe toata perioada(si din urma) ,renuntand la cea din romania(am trimis extrase de cont ca nu a ridicat nici un ban din romania)
4. cat costa ancheta sociala

va multumesc!

Alte discuții în legătură

Competența instanțelor din românia dropsy flo dropsy flo As vrea sa aflu care sunt șansele de declinare sau respingere a unei cereri de divorț din România urmatoarele condiții: Pe data de 10.10.2019 soția a ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor aida-mommy aida-mommy Buna ziua, As dori sa imi dati cateva detalii referitoare la cele mentionate mai jos. Doresc sa divortez de sotul meu, este african de origine ne-am ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala monica0 monica0 buna ziua! as dori o informatie in legatura cu desfasurarea anchetei sociale in caz de divort dar in italia. mentionez ca am introdus actiunea de divort , ... (vezi toată discuția)