avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... servicii medicale/clasificarea de la nisa
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

servicii medicale/clasificarea de la nisa

Serviciile medicale,conform Clasificarii de la Nisa(clasa 44) cuprind toate tipurile de activitati medicale,respectiv interventii chirurgicale,spitalizare,etc ?

Alte discuții în legătură

Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - domeniul medical mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu o nelamurire, vreau sa inregistrez pe persoana juridica o marca din domeniul medical, este vorba de o clinica oftalmologica care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un centru oftalmologic DI_DI DI_DI Buna ziua, As dori sa deschid un SRL-Debutant pentru un centru oftalmologic, in care sa prestez urmatoarele servicii: consultatii; interventii chirurgicale in ... (vezi toată discuția)
Apt limitat dgaby68 dgaby68 Sunt politist,iar in decurs de 6 ani am suferit doua interventii pe coloana(2004 si 2006),hernie de disc.Din 2004 pana in prezent sunt clasat apt limitat ... (vezi toată discuția)