avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... apt limitat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

apt limitat

Sunt politist,iar in decurs de 6 ani am suferit doua interventii pe coloana(2004 si 2006),hernie de disc.Din 2004 pana in prezent sunt clasat apt limitat conf.pg.44,al.e,gr.4,dinM722002,mergand la revizuire in fiecare an.Deasemenea in anul 2000 am suferit o intreventie chirurgicala la tendonul achilean si vreo 2-3 ani am fost apt limitat(2000-2003)
Ce presupune acest APT LIMITAT???in prezent fac program de 8 ore,insa mai fac si 12 ore.Este cumva vorba de program de 6 ore?
Care sunt ,,efectele negative,,la clasarea apt limitat ???
Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: dgaby68 , utilizator 21:50, 12 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este vorba de ridicat greutati...Este vorba de programul de lucru...6-8-12 ore.Dupa comisia medicala anuala,spune ca sunt clasat apt limitat conf.pg.44,al.e,gr.4,din M722002.
Nu am gasit aceste ,,acte normative,,si nu stiu ce cuprind.
Medicul neurolog mi-a spus ca este un program de 8 ore,fara alte misiuni,ortostatism prelungit,ture de noapte,frig,umezeala,etc,totodata medicul institutiei imi comunica verbal ca este un program de 6 ore....
Nu stiu ce sa mai cred....
Ms de raspuns!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu daca fisa postului unde scrie ca sunt apt conditionat ... Dan 1965 Dan 1965 As dori sa stiu daca fisa postului unde scrie ca sunt apt conditionat in urma unei operatii de hernie de disc ,care a constat doar intr-o incizie pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,as dori sa stiu daca fiind apt conditionat la servici ... Dan 1965 Dan 1965 Buna ziua ,as dori sa stiu daca fiind apt conditionat la servici ,si nu mi se gaseste un alt loc de munca in cadrul companiei ,si urmeaza a fi concefiat ,pot ... (vezi toată discuția)
Pot sa lucrez 8 ore daca am handicap grad 2 accentuat? lucian90 lucian90 Buna ziua, merg la comisii in fiecare an, deci am un certificat de handicap gr2 accentuat, pot sa lucrez 8 ore pe zi , fara a pierde aceasta indemnizatie? Am ... (vezi toată discuția)