avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... unde reclam administratorul?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

unde reclam administratorul?

In data de 12.10.2015 am fost la administratia blocului sa ii solicit administratorului de bloc sa ne de-a drumul la caldura. Acesta ne-a comunicat ca umplerea este facuta si ca sunt probleme la punctul termic de care apartinem. Azi 13.10.2015 am sunat la dispecerat RADET unde am depus o sesizare si am intrebat unde si cat dureaza defectiunea. Dl Dispecer RADET mi-a comunicat ca nu exista mici o defectiune, caldura este in blocurile unde sunt deschise vanele si va suna si dansul mai departe sa vada ce se intampla. Am verificat caloriferele si nici macar nu este facuta umplerea, nu exista picatura de apa desi dl administrator sustinea ca s-a facut. Il ascultam acum cateva seri pe dl Popescu Tudor cand preciza ca nu ne cunoastem drepturile, ca suntem cetateni Europeni si avem drepturi. De aceea va rog sa ma ajutati pentru ca nu mi se pare normal ca in 2015, fiind cetatean EUROPEAN sa stau in casa si fac turturi, sa nu avem caldura si sa dispuna un administrator de bloc platit din banii ..si ai mei cand sa de-a drumnul la caldura. Unde pot reclama? Ce pot face??

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:51, 14 Octombrie 2015
Va adresati presedintelui asociatiei.
Nu ma pot adresa presedintelui, acesta este doar pe hartie, nu-l intereseaza nimic, a incercat de 2 ori sa predea ''postul'' nu a vrut nimeni si este doar de ...decor pe hartie.


Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2015
alissha, utilizator
Daca la nivelul imobilului de locuit in comun aveti presedinte numai cu numele si eventual care este retribuit sa reprezinte si sa apere interesele asocitiei de proprietari si ale membrilor proprietari,sesizati oficial situatia cu care va confruntati la serviciul specializat din primarie
Daca aveti stiinta ca aveti un presedinte de asociatie care nu isi exercita cu respect si cu buna credinta obligatiile asumate,analizati oportunitatea convocarii unei adunari generale pentru inlocuirea acestuia
@alissha

La mine in bloc am deschis vanele, dar caldura tot nu este in instalatie, desi RADET se jura ca a dat drumul la caldura.
Si noi suntem europeni, dar din pacate Europei nu-i prea pasa de drepturile noastre si nici noi nu avem unde sa ni le aparam. Din pacate...
alissha a scris:
Azi 13.10.2015 am sunat la dispecerat RADET unde am depus o sesizare si am intrebat unde si cat dureaza defectiunea. Dl Dispecer RADET mi-a comunicat ca nu exista mici o defectiune, caldura este in blocurile unde sunt deschise vanele si va suna si dansul mai departe sa vada ce se intampla.


Si a sunat mai departe? Reveniti cu telefon la acelasi dispecerat sa vedeti ce a constatat.

Alte discuții în legătură

Nu am caldura medanro medanro Desi nu mi se incalzeste decat caloriferul din bucatarie(coloana separata) si celelalte doar ca nu ingheata(ap 2 cam) platesc caldura ca si cei care stau cu ... (vezi toată discuția)
Golire instalatie termica martianivan martianivan Buna ziua, M-am mutat, in urma cu 2 luni, cu chirie intr-un apartament cu 2 camere termoficat, la etajul 2. Cand a inceput sa dea caldura am ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari a oprit caldura in bloc samsungspica samsungspica In blocul in care locuiesc de la 1Aprilie s-a oprit caldura , fara ca noi proprietarii sa fim de acord cu acest lucru . Sunt familii cu copii mici , persoane ... (vezi toată discuția)