avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... problema de clasare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

problema de clasare

buna ziua,
Parintii au cumparat in anul 2002, locuinta RIAL in care locuiau.Acesta locuinta are oficial 2 camere un hol si o baie. Societatea Rial a vandut acesta locuinta ca apartament 2 camere( 2 camere- pe hol au trecut bucataria si baia).Efectiv bucataria este in camera mai mica si o camera de locuit .Au vandut ca apartament cu doua camere, dar in fapt este garsionera. Problema care se pune este ca se plateste impozit pentru apartament 2 camere,este intabulata asa, iar daca doresc sa vanda/inchirieze locuinta nu o pot vinde ca apartament cu 2 camere , intrucat lipseste o camera.Care este procedura pentru ca in acte sa apara situatia reala, in loc de 2 camere sa fie trecuta garsionera?
MUultumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune smileylory smileylory Buna, In speta avem un apartament RIAL in care sunt 4 familii care beneficiaza fiecare de cate o camera(individual) si cota parte din partile comune(si ... (vezi toată discuția)
Se pot vinde două camere din 4 ale unui apartament? C.daniela6 C.daniela6 Bună ziua, se pot vinde spre exemplu doua camere dintr-un apartament cu patru camere? Și dacă se poate, ce fel de contract ar trebui încheiat? (vezi toată discuția)
Indiviziune? smileylory smileylory Buna, In speta avem un apartament RIAL in care sunt 4 familii care beneficiaza fiecare de cate o camera(individual) si cota parte din partile comune(si anume ... (vezi toată discuția)