avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicit un avocat care sa ma ajute intr-un proces de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicit un avocat care sa ma ajute intr-un proces de recurs privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Buna ziua, In 12.10.2015 dupa 444 de zile de la pronuntare, am primit prin postsa Comunicarea de la Tribunalul Bucuresti, solutionarea cauzei: neintemeiata.Cu respect va rog sa ma ajutati cu privire la posibilitatea de a consulta un avocat care sa imi preia cauza pentru a putea fi ataca in recurs in termen de 15 zile.Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2015
seucea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 13:59, 14 Octombrie 2015
Doamna, dvs trebuie sa va alegeti avocatul cu care doriti sa lucrati si/sau care sa va sfatuiasca. Il alegeti, il contactati si discutati cu el ce este de facut pe viitor. Mult succes!
Regulamentul forumului nu permite reclama
Aveti posibilitatea sa solicitati prin Bursa de servicii Avocatnet,sa analizati tabloul consultantilor de pe forum sau direct prin solicitare la baroul local de avocati
Intervenție moderator


Potrivit pct. 2.6 din regulamentul de postare, în forum nu se stabilesc relații profesionale între cel care întreabă și cel care răspunde. Avocatnet.ro v-a pus la dispoziție Catalogul Consultanților, unde puteți găsi ceea ce căutați. Accesați link-ul de mai jos și discutați cu avocații aleși de dvs. fie prin intermediul mesageriei private, fie utilizând datele de contact de la profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

De asemenea, puteți căuta avocat și folosind Platforma de Servicii Avocatnet.ro.
www.avocatnet.ro/content/bc%...

Succes!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat ContSters326896 ContSters326896 Caut avocat pt reprezentare intr-un litigiu de munca la cererea de revizuire si pt intocmire acte CEDO ! (vezi toată discuția)
Avocat specializat in contracte comodat, contracte de inchiriere ContSters341687 ContSters341687 Buna ziua, am nevoie de o persoana care cunoaste legislatia in domeniul comercial ptr redactare contracte de comodat, inchiriere ...etc...multumesc (vezi toată discuția)
Consultanta juridica danolteanu danolteanu as dori o reprezentare intr-un proces de insolventa- asumarea raspunderii - in Bacau ...rog numar de contact ...mersi (vezi toată discuția)