Spuneti-mi, va rog, care este legea/HG/etc. care reglementeaza aceste proceduri (de scoatere/introducere persoane la intretinere, inregistrare index, mod calcul cote intretinere etc).Spuneti-mi, va rog, care este legea/HG/etc. care reglementeaza aceste proceduri (de scoatere/introducere persoane la intretinere, inregistrare index, mod calcul cote intretinere etc). Ce ma sfatuiti sa fac, pentru ca lucrurile nu pot ramane astfel.
Pentru ca intrebati de proceduri si alte alea, eu va sfatuiesc sa mai cititi Legea 230/2007, precum si HG 1588/2007 - legislatie privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari si normele de aplicare, apoi mai participati la adunarile generale ale proprietarilor sa aflati procedurile care se aplica in asociatia din care faceti parte, pe care legislatia le accepta. Nu este greu, insa cu plecatul in strainatate, da este mai greu..., insa va sfatuiesc sa lasati toata aceeste chestiuni unei persoane de incredere, poate o ruda, care sa urmareasca toate aceste evenimente, sa poata lua masuri imediate, nu sa va astepte pe dvs. sa veniti din UE.
Daca ati intele ceea ce v-am comunicat - este bine, daca nu, va dorec mult succes la chemarea in judecata a asociatiei. Ca sa castigati 10 lei o sa trebuiasca sa cheltuiti 100 - vorba unei colege de forum...