avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pot sa-mi dau baiatul la scoala la 8 ani?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pot sa-mi dau baiatul la scoala la 8 ani?

Buna ziua,


Am tot citit despre obligativitatea invatamantului de la diferite varste dar nu mi-este clar ce inseamna asta in mod concret. Am dreptul legal sa imi dau copilul la scoala la varsta de 8 ani? Baiatul meu e nascut in iulie 2011 si in prezent merge la gradinita.
Ma intereseaza exclusiv ce drepturi si obligatii am in privinta asta, nu daca cineva considera ca e bine sau rau sa il dau la scoala la o anumita varsta.

Multumesc,
Mihaela

Alte discuții în legătură

Bună ziua, ce se poate face în direcția restrângerii drepturilor ... AndreeaGherghel AndreeaGherghel Bună ziua, Ce se poate face în direcția restrângerii drepturilor părintești al tatălui care nu se interesează în nici un fel de copilul în vârstă ... (vezi toată discuția)
inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Autoritate părintească exercitată în comun: părintele rezident poate schimba școala și locuința minorului fără acordul celuilalt părinte? Ciprian Marica Ciprian Marica În cazul custodie comune a unui minor părintele la care locuiește minorul poate schimba scoala si locuinta minorului fără acordul celuilalt părintele?Vă ... (vezi toată discuția)