avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Sunt cel mai mic copil al parintilor decedati. Am opt frati si surori. tatal meu a decedat in urma cu 18ani, iar mama in urma cu 11ani. Locuiesc in curtea parinteasca intr-o casa construita partial de mine. Doresc sa fac demersurile necesare pentru succesiune.
Intrebari:
1. Daca initiez eu succesiunea am vreun avantaj in vederea mostenirii bunurilor parintilor?
2. Care sunt pasii necesari?

Alte discuții în legătură

va rog o opinie calificata elena constanta elena constanta Buna seara, va rog daca se poate as dori o opinie calificata legata de urmatoarea speta : cu ceva ani in urma (aprox 10 ani) bunicii mei au decedat , lasand ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaela david mihaela david parintii mei au decedat.Am un singur frate.Dupa mama am facut succesiunea si am cedat partea mea fratelui meu.Dupa moartea mamei,care a decedat prima,tatal meu ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mostenire constantinescumaria constantinescumaria Bunaseara !! Am si eu o intrebare la dumneavoastra in legatura cu succesiunea -mostenirea.Parintii mei au decedat amindoi ,mama acum 4 ani si tata anul acesta ... (vezi toată discuția)