avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Penalitati la impozite si taxe locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Penalitati la impozite si taxe locale

buna ziua .. doresc sa stiu daca exista cumva vreo ordonanta de scutire de la plata penalitatilor la impozitul pe cladire si autoturism....multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 15 Octombrie 2015
Nu exista aceasta facilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap accentuat costi_mbd costi_mbd =D> Va multumesc mult pentru toate raspunsurile pe care mi le-ati dat pana acum, sunteti de un real ajutor.....va mai intreb insa pentru o persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)
Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)
Legea handicapului corina51 corina51 Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap, accentuat si permanent. Am astm. Legat de aceasta as avea mai multe intrebari. Sunt de multi ani asa si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)