avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament achizitionat prin Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament achizitionat prin Prima Casa

Buna ziua,
In decembrie 2011 am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Datorita faptului ca m-am mutat definitiv din orasul in care am cumparat apartamentul doresc sa vand apartamentul si am cumparatori.
Avand in vedere faptul ca exista o interdictie de vanzare pentru 5 ani de la data achizitionarii apartamentului, credeti ca este posibil/legal sa inchei acum, inainte de finalizarea perioadei de interdictie de vanzare, cu potentialul cumparator un antecontract de vanzare-cumparare cu achitarea de catre acesta a unui avans urmand ca dupa incheierea interdictiei de vanzare si achitarea integrala a creditului sa perfectam contractul final de vanzare-cumparare?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2015
liviuvalentin, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligatia de a finaliza un contract de vanzare-cumparare imobil maria sandu maria sandu Buna seara, Am incheiat la notariat un precontract de vanzare-cumparare al unui apartament acum un an,am platit un avans de 70000 de euro urmand ca in ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare couldasdark couldasdark buna ziua! astazi doresc sa semnez antecontractul de vanzare cumparare pentru un apartament achizitionat prin progarmul prima casa si as vrea sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare fara conditii impuse cumparatorului mirea mirea Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare unde conditiile impuse pentru vanzator erau: in cazul in care perfectarea contractului de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)