avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA- sotie coasigurat la sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA- sotie coasigurat la sanatate

sunt pfa iar sotia e trecuta si ea la registrul comertului conform Legii nr. 4/2014
Intrebare - o pot trece coasigurat la sanatate daca nu are nici un venit ?
multumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrarea sotiei ca ajutor la pfa snow2133 snow2133 Buna ziua! Daca sotia este salariata, dar in timpul liber ma ajuta, o pot trece ca si participant? Inteleg ca nu trebuie sa cotizez la pensie pentru ea, dar ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pentru prestarea de servicii foto-video Ramona1020 Ramona1020 Buna ziua Eu si cu sotul meu vrem sa prestam servicii foto video pentru diferite evenimente (nunti, botezuri). Intrebarea mea este daca este de ajuns un PF ... (vezi toată discuția)
Legii nr. 4/2014 pentru completarea oug nr. 44/2008 mladin05 mladin05 Ma intereseaza daca acest articol de lege este in vigoare, i^1) soţia/soţul titularului întreprinderii individuale/persoanei fizice autorizate – ... (vezi toată discuția)