avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Servicii it UK - PFA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Servicii it UK - PFA

Buna ziua,

Urmeaza sa prestez servicii in UK la o societate neplatitoare de tva si la o persoana fizica, eu in Romania sunt neplatitor de tva. Trebuie sa solicit inscrierea in ROI?
Daca eu ma inscriu in ROI si societatea din UK nu se inscrie emit factura cu TVA?
Platesc TVA pentru aceste servicii in Romania? Cum procedez?
Daca suntem amandoi in ROI, se face taxare inversa pe factura eu intocmesc declaratia 390 sunt obligat sa intocmesc 301?
Daca prestez servicii it pe cale electronica, locul prestari se considera a fi in UK?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon tva Cornel83 Cornel83 Buna ziua, As dori o clarificare pentru urmatoarul scenariu: PFA norma de venit (domeniul IT - caen 6202), inregistrat in scopuri de TVA doar pentru ... (vezi toată discuția)
Tva servicii natalia2010 natalia2010 Buna ziua. Ma confrunt co o situatie in legatura cu TVA-ul serviciilor si va rog sa ma ajutati. Intrebarea1. O societate din Romania (platitor de TVA) ... (vezi toată discuția)