avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu in invatamant

Buna seara! Am si eu o problema. Lucrez in invatamant si am sesizat ca salariul meu este mai mic cu aproape 100 de lei fata de al unei colege cu aceleasi studii,grade didactice, treapta de vechime,sporuri. Cand am intrebat contabila si secretarul mi s-a spus ca asa e programul de salarizare EDUSAL, nu stiu nici ei de unde e diferenta. Ulterior ,contabila mi-a spus ceva de ordonanta 103/2013, nu am inteles bine. Colega despre care vorbesc era in concediu ingrijire copil in 2013 si mi s-a spus ca asta e cauza, ca nu lucra in anul in care s-a dat ordonanta 103. Asa sa fie? Nu m-a convins deloc cu explicatia data, mai ales ca se vedea ca nici contabila nu era foarte convinsa de ea. Mi-a dat impresia ca vrea sa scape cat mai repede de mine. Ce sa fac? Cui sa-i mai cer explicatii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 18 Octombrie 2015
Cand s-a stabilit salariul dvs, nu ati primit nicio decizie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In co nu se da spor ? botezatugabriel34 botezatugabriel34 buna ziua! lucrez in invatamant( vechime 1 an) si luna aceasta am primit mai putin cu 70 de lei pe motivul ca \\"pe perioada concediului de odihna profesorii ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal auxiliar in invatamint leon42 leon42 conform Lg285/2010 ,sotia mea a primit sporul de vechime in salarul de baza din 2011 si pina acum.Odata cu cresterea salariului minim ea nu mai beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Asistent social discriminat in invatamantul romanesc ancapatrinjan ancapatrinjan de cand legea invatamntului poate fi ,, batuta ,, de o lege a salarizarii. Mă numesc Pătrînjan Anca și lucrez de 9 ani ca asistent social la Centrul ... (vezi toată discuția)