avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... certificat de incadrare in handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

certificat de incadrare in handicap

Buna ziua,o intrebare pentru dumneavoastra,pot schimba indemnizatia de insotitor de la casa de pensii la primarie.
Cel mai recent răspuns: negru daniel , utilizator 17:13, 17 Octombrie 2015
buna , puteti schimba aceasta daca aveti si la handicap gradu grav cu insotitor ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap grav, doresc semnare contract de munca. rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Sunt o persoana cu handicap grav, am o pensie de invaliditate, indemnizatie de insotitor si mai primesc si indemnizatea de incadrare in grad de ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Ale1991 Ale1991 Buna ziua! Am o intrebare legata de facilitatile persoanelor cu handicap grav...Tatal meu are acest handicap de 24 de ani in urma unui accident de munca;are o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua o intrebare am sunt pensionar de invadilitate gradu ... buna ziua o intrebare am sunt pensionar de invadilitate gradu 1 si am si certificat gradu 1 de handicap cu insotitor primaria nu vrea sa angajeze insotitor si ... (vezi toată discuția)