avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilirea pensiei alimentare pentru parintele care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilirea pensiei alimentare pentru parintele care lucreaza in strainatat

Buna seara as vrea sa stiu daca e cineva sa poata sa ma informeze care sunt procedurile platii unui minor si cat se poate stabili pensia lunara daca parintele lucreaza in alta tara?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
gi-jane2, moderator
Am crezut ca discutam despre sanmar2, m-am inselat? Nu stim cati copii are domnul in cazul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara de la tatal stabilit in austria adella14 adella14 Carei instante sa ma adresez pentru stabilirea pensiei alimentare pentru crestere si intretinere minor daca tatal este stabilit in Austria, in raport cu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara minor corina33 corina33 Buna ziua! As vrea sa stiu daca pot deschide proces pt recalcularea pensiei de intretinere luand in considerare faptul ca tatal fiicei mele lucreaza de 4 ani ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cand tata munceste cu acte in afara tarii Elenapusa Elenapusa Cum se poate cere marirea pensiei alimentare pentru un copil, in contextul in care tatal declara in Ro ca nu muceste si ca nu are serviciu, dar el de fapt ... (vezi toată discuția)