avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... certificat de incadrare in handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

certificat de incadrare in handicap

buna seara,pensionar gradu 1 grav de invaliditate cu insotitorul pe cuponul de pensia, ca acum 3 ani nu se incadra in handicap hemiplegia.Are certificat de incadrare in grad de handicap grav cod handicap;1 PERMANENT fara asistent personal ca lu-am de la casa de pensii.Intrebarea mea este ca la expertiza medicala asupra capacitatii de munca la incadrat in gradu 2 de invaliditate pentru ca l-am lasat ,singur in sala de asteptare,pot sa fac indemnizatia la primarie?

Alte discuții în legătură

Schimbare de incadrare in grad de invaliditate burgheauam burgheauam buna ziua,sotul a fost 2 ani incadrat in gradul 1 de invaliditate cu indemnizatia de insotitor pe cuponul de pensis, si incadrat in gradu 1 grav inhandicap ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr. 1 invaliditate - handicap accentuat ccostras ccostras Pentru o persoana iesita la pensie din MAI in 2001 ca pensionar gr 1 de invaliditate(cancer osos cu amputatie picior de deasupra genunchiului, probleme ... (vezi toată discuția)
Ce modificari implica schimbarea "handicap grav" in "handicap grav cu insotitor vicctoriaion vicctoriaion Buna ziua. Matusa mea s-a pensionat la 57 ani. In timp starea sanatatii ei s-a agravat si in prezent beneficiaza de o pensie suplimentara de handicap. ... (vezi toată discuția)