avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru / firma in Austria
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru / firma in Austria

Buna ziua !

Intentionam sa deschidem un punct de lucru / firma in Austrua ! Cautam cea mai avantajoasa varianta de deschidere punct de lucru / firma / pf in Austria ! Suntem o firma activa in domaniul confectiilor metalice si amenajari interioare / exterioare !
Daca ne puteti ajuta cu un sfat / recomandare pentru acest subiect, am aprecia !
Cel mai recent răspuns: 2015Florin , utilizator 22:37, 25 Septembrie 2017
Dreptul austriac al societăţilor comerciale prevede cele mai diverse forme de societăţi adaptate la necesităţile legale de impozitare şi preluare a răspunderii de către întreprinzători. În principiu se face distincţia între societăţi de capital şi societăţi de persoane.
Societăţi de capital : societăţi cu răspundere limitată (S.R.L.); societăţi pe acţiuni (AG); Societas Europea (SE)
Societăţi de persoane: societatea deschisă (OG); societatea în comandită (KG); societatea tacită "stille Gesellschaft" (stG);societatea de drept civil (GesbR)
În practică cea mai răspândită formă este societate cu răspundere limitată (GmbH).

Informaţii ample despre legislaţia societăţilor comerciale şi despre prevederile legate de înfiinţarea unei firme:
[ link extern ]

Sursa: [ link extern ]
Multumim pentru detalii !
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfiintare firma srl ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.Imi poate spune cineva pasii care trebuie urmati pentru infintarea unei firme cu punct de lucru in franta.Presupun ca am firma unde si cui trebuie ... (vezi toată discuția)
Societati faneduru74 faneduru74 Cate feluri de societati exista si care sunt diferentele dinre ele ? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)