avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant cultivat abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant cultivat abuziv

buna seara! va rog sa-mi sugerati ce as putea face si unde sa ma adresez ,in situatia in care o asociatie agricola imi cultiva pamantul ,avand in vedere ca eu am anuntat administratorul acestei societati ca imi voi lucra pamantul particular.nu am avut niciodata contract cu aceasta societate ,dar pt faptul ca insamantase terenul ,mi-a explicat ca sunt pe o lista de administare si-mi va da arenda cuvenita . mentionez ca a luat si subventia de la APIA. daca anul trecut a facut de capul lui ,am fost intelegatoare ,dar si anul acesta m-am trezit ca dupa grau a insamantat rapita ,in conditiile in care eu l-am anuntat telefonic sa nu mai lucreze pamantul. :O ce pasi ma sfatuiti sa fac? va multumesc anticipat!

Ultima modificare: Duminică, 18 Octombrie 2015
adnanamihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: zambreanuviorel , utilizator 08:01, 11 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
ce pot face daca o asociatie imi lucreaza pamantul abuziv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune granituire sau se poate si altfel ? telecomanda telecomanda Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)
Subventie de la apia maria dinca maria dinca Buna ziua. As dori sa stiu daca pot afla de la APIA cine lucreaza un teren agricol pe care il detin. Nu stiu cine il lucreaza abuziv-nu am niciun contract ... (vezi toată discuția)
Contract comodat teren agricol fermactj fermactj Oamenii pe la noi isi depun actele la APIA pe teren si isi i-au banii direct. Eu am SRL si as vrea sa lucrez acest tip de pamant si nu sunt interesat de ... (vezi toată discuția)