avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Suma minima pentru achizitii SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Suma minima pentru achizitii SEAP

Imi puteti spune va rog care este suma minima peste care orice achizitie de servicii sau bunuri trebuie facuta prin licitatie in SEAP? Trebuie facuta licitatie pentru orice fel de contract, chiar daca este sa zicem in valoare de 1.000 eur? Este vorba de o institutie bugetara, in speta o scoala.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:12, 23 Octombrie 2015
Modul de realizare a achizitiilor se face in functie de valoarea lor, conform art. 19 si 20 din OUG 34.
Exceptiile, functie de obiectul achizitiei, sunt mentionate la art. 12-16 din OUG 34

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu scoli bokordani bokordani Buna ziua, Sunt o persoana fizica si doresc sa ofer, impreuna cu un prieten care este de asemenea persoana fizica, contracost binenteles, unei scoli un site. ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - proiect cu fonduri europene euangajat euangajat Am o intrebare legata de achizitiile publice. Sa spunem ca o institutie publica face achizitii de peste 15.000 Euro, intr-un proiect cu fonduri europene. ... (vezi toată discuția)
Incadrare tip de procedura achizitie Lilic68 Lilic68 Buna seara, Am bagat pe SEAP o documentatie de atribuire la procedura de cerere de oferta pt ca valoarea totala a contractului (cu TVA) depaseste 15000 E. ... (vezi toată discuția)