avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua,
Sunt angajat la o firma, in iulie sotia a nascut si de atunci incerc sa obtin acel stimulent de insertie de 5oo de lei . Problema este ca firma mi - a platit taxele pana acum in afara de doua luni ....iunie 2015 si iulie 2015......in aceste conditii pentru ca se vede ca am lucrat inainte si dupa aceste doua luni pot obtine acel stimulent de insertie ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: misu1972 , utilizator 15:10, 20 Octombrie 2015
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - intrebare despre indemnizatie stingu-daniel stingu-daniel Buna am si eu o intrebare.....sotia mea sta acasa cu primul nostru copil de 1 an si 6 luni si nu primeste indemnizatie pentru ca a avut doar 8 luni lucrate ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie bobolotionel bobolotionel daca am fost angajat in din 15 07 2015 si sotia naste in iunie 2016 am dreptul la stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului george_adi110 george_adi110 sunt in concediu fara plata din ianuarie 2013 pentru studii, pana in ianuarie 2014. Sotia va naste in decembrie 2013. As dori sa stiu daca e posibil sa intru ... (vezi toată discuția)