Buna ziua, sunt administratorul unei firme si am sediul social si punctul de lucru intr-un spatiu oferit prin contract de comodat de mama mea.
Vis-a-vis de noi s-a mutat un nou vecin care nu ne mai lasa in pace.
Am urmatoarele sesizari-reclamatii din partea lui :
-la garda de mediu ( a venit, a constatat existenta firmei si prin proces verbal a spus ca nu necesita activitatea autorizatie de la mediu)
-la primaria sectorului 5 , sectia comerciala ( am primit amenda 400 lei pentru neafisarea programuui de lucru )
-la primaria capitalei , sectia comerciala ( au venit, au verificat actele si au plecat)
-la primaria capitalei, inspectoratul de stat in constructii ( atelierul nu are autorizatie de contructie, mi-au dat amenda 2500 lei si in baza chitantei de plata si a unei legi dreptul de a putea face acte pentru atelier)
-pe site-ul domnule primar.ro, reclamatie catre primarul interimar al sectorului 5, la care a atasat si 3 poze ale locatiei mele efectuate din curtea sa. In aceasta reclamatie sustine urmatoarele :"
Sesizez urmatoarele-pe Str.... nr *, sa ocupat abuziv un teren de 500 m2 care a fost ingradit si pe acest tren este construit un atelier clandestin in care se fabrica termopane ,acesta functioneaza fara autorizatie sau firma si nu plateste impozit la stat , produce zgomot foarte mare si deseuri,este construit ilegal ,controalele care au venit li sa spus ca nu mai se fabrica temopane dar dupa ce pleaca organele de control isi reia activitatea ,mai exista o fereasta la care nu este o distanta de 3 metri fata de strada precum preved legea ,in fiecare zi pe acesta fereasta ma urmareste absolut ceace fac in curte si in casa,si pe deasupra mai sunt si obrznici si tupeisti, trec forte usor la amenintari , sau mai facut sesizari si la politia Locala sector 5 nu am primit nici un raspuns, poate puteti sa faceti ceva, nu este corect si moral ce se intimpla. "
Totodata mentionez faptul ca terenul este al mamei mele de peste 20 de ani.
Ce as putea face sa ne lase in pace /
Organele de control ne+a spus sa+i facem si noi lui sesizari diverse sau sa+l dam in judecata , doar asa poate se va opri.
Dansul si familia sa de 2-3 ani de cand s+au mutat s-au certat cu vecinul din spate, cei din dreapta si cei din stanga, acum apus ochii pe noi, vecinii din fata.
Aveti vre+un sfat sa-l pot oprii /