avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire din partea vecinului!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire din partea vecinului!

Intr-o curte comuna cu 3 familii....in fundul curtii se afla un atelier de tamplarie de peste 40 de ani firma care se afla acolo si la care lucra tatal meu a fost desfiintata de vreo 5 ani, iar tatal meu a cumparat proprietatea cu acte in regula(ca spatiu comercial) momentan fuctionand ca pfa cu program de lucru, tot in domeniul tamplariei, mentionez ca tatal meu are 70 de ani si lucreaza din hobby. Vecinul in cauza s-a mutat in curte acum 3 ani prin casatorie (nu cunosc daca este proprietar, nevasta dansului detinand casa prin mostenire), casa care se afla vis-a vis de atelier la aprox 5m. Sistematic avem reclamatii la primarie si controale de la pompieri, mediu, ...... in legatura cu functionarea corecta a pfa-ului, pe langa acestea ameninta cu alte proprietati gen garaj si magazie care au fost renovate ca el se duce la primarie si il denunta desi sunt facute cu acte in regula, acesta urmarind desfiintarea tamplariei. Nu mi se pare logic daca totul e construit conform planului (intabulat) sa trebuiasca de fiecare data sa se mearga cu actele si sa justifici atat la primarie cat si la restul institutiilor.Acest ciclu se repeta deja de 2 ani atat cu tamplaria cat si cu restul cladirilor auxiliare devenind un stres mare si nejustificat pt parinti, ce ar putea face pentru al opri pe vecin din amenintari?

Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:02, 3 Iunie 2009
daca face reclamatii in scris prin care v-ar acuza de vreo infractiune, atunci puteti sa-l faceti vinovat de denunt calomnios si cerandu-i niste daune morale consistente , precis l-ati potoli.

av.m.vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin reclamagiu letty letty Buna ziua, sunt administratorul unei firme si am sediul social si punctul de lucru intr-un spatiu oferit prin contract de comodat de mama mea. Vis-a-vis de ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine prin sentinta jud. suprainaltarea unui gard ? vecin abuziv care imi filmeaza si fotografiaza in curte? trazco trazco Acum 15 ani vandut apartamentul din centrul orasului, si mi-am luat un teren la sat unde mi-am incropit o gospodarie si un mic atelier de tamplarie. Din start ... (vezi toată discuția)
Unde nu-i cap...vai de vecini!! danacoman danacoman Buna ziua tuturor ! Incerc sa redau cat mai scurt si cat mai clar situatia: cu multi ani inainte de revolutie (sincer nu stiu cati-eu sunt in acea curte din ... (vezi toată discuția)