avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

noul cod penal

cind intra in vigoare noul cod penal acum ce e a fost promulgat de basescu?
Cel mai recent răspuns: cristina_mihaela , utilizator 21:00, 20 Iulie 2009
Din pacate la noi e posibil orice.Oricind o lege data astazi miine poate fi abrogata,sau chiar a nici nu intre in vigoare niciodata.Pacat.
Nu cred ca este cazul acum fiindca Uniunea Europeana prin comisia juridica a pus presiune tocmai pe publicarea acestor coduri! Insa este o chestiune de timp publicarea lor si intrarea in vigoare!B-)
Din pacate UE nu poate obliga statu RO sa puna codurile in vigoare cit mai repede.Ei pot doar sa recomande una sau alta,iar daca nu se aduc la indeplinire recomandarile lor sanctioneaza RO,si atit.Iar dupa cum f.f.bine se vede pe cei care ne conduc si fac legile prea putin se preocupa daca este sau nu sanctionata tara noastra.Regretabil,dar asta este.
Este incredibil ce se intampla in tara noastra..... cei care ne conduc nu-i intereseaza iar noi asteptam. Daca vor publica si aproba noile coduri, din punctul meu de vedere va fi un si mai mare haos, gandind proiectele acestora, iar cei care in 2010 - 2012 vor dori sa-si sustina examenul la INM, chiar ai compatimesc! ! !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea dupa noul cod penal ContSters94352 ContSters94352 acum ca sa publicat noul cod penal in MO, pe cind va intra in vigoare?pentru ca dupa vechiul cod penal reabilitarea in cazul meu se poate face dupa 1o ani, ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal anemary29 anemary29 intra sau nu in vigoare de la 1 sept?sau ce se intampla stie cineva ceva? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)