avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retinut de Politie pentru 24 de ore si scos din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retinut de Politie pentru 24 de ore si scos din sistemul de asigurare la sanatate(!?)

Tatal meu a fost retinut pentru 24 de ore de politia economica cu anumite probleme...intrebarea mea este urmatoare..
Datorita unor probleme de sanatate tatal meu avea nevoie de o trimitere la spitalul fundeni dar doctorul de familie i-a transmis ca a fost transferat de la acesta cu motivatia ca ii apare in programul de casmb ca tatal meu a fost arestat preventiv(desi a fost doar retinut)
Ce avem de facut pentru a reintra din nou in sistemul casmb(mentionez ca are contract de munca in continuare si munceste de 35 de ani)unde trebuie sa vorbim si de c a fost scos de la doctorul de familie cu motivul de arestare prevenitva.multumesc

Alte discuții în legătură

Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Asigurat somer sau asigurat pensionar mihaibatranu mihaibatranu Deoarece nu am reusit sa incadrez in nici un topic subiectul care ma intereseaza, mi-am permis sa-l postez aici. Pana in luna Iulie am fost somer si ca urmare ... (vezi toată discuția)
Filmare cu camera ascunsa in cabinet medical heathcliff heathcliff Buna seara. Incep sumar prin a va prezenta situatia intampinata de mine si iubita mea, impotriva medicului ei de familie. De la bun inceput mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)